Over De ambachtelijke bakker Theo Engelen

De ambachtelijke bakker: Theo Engelen is sinds 1984 in Huissen gevestigd, en is sinds 2010 ook in Bemmel te vinden.

BAKKERIJ

De ambachtelijke bakker Engelen is sinds 1984 aan de Wijngaarden 1 in Huissen gevestigd. Met een eigen bakkerij achter de winkel kunnen wij gerust zeggen dat Engelen een echte ambachtelijke bakker is. Iedere nacht zijn de bakkers actief om ervoor te zorgen dat om 8 uur ’s morgens vers knapperend brood op de plank ligt.

Wij zeggen graag: GEREZEN brood is GEPREZEN brood!

Sinds 2010 is er ook een winkel aan De Plak 30 in Bemmel. Medio 2011 is de bakkerij verhuisd van Huissen naar Bemmel omdat met 2 winkels de bakcapaciteit in Huissen te beperkt was geworden. Vanaf die tijd bakt men alles in Bemmel maar het concept van ambachtelijk is niet veranderd. Nog altijd zijn de bakkers 6 nachten in de week al vroeg aan het werk om er voor te zorgen dat alle heerlijkheden op tijd in de winkels liggen.

 

BROOD

Doordat het brood ambachtelijk gebakken wordt, heeft het zijn eigen specifieke smaak. Altijd vers van wit tot meergranen. Echte toppers in ons broodassortiment zijn het wijngaardeniersbrood en de waldkorn en tegenwoordig ook het speltbrood.

Ons klein brood kent een ruim assortiment. Hierdoor kunt u bij een uitgebreide brunch of lunch een schaal presenteren met vele soorten broodjes.

BANKET

Voor een verjaardag, huwelijksfeest, jubileum of andere feestelijke momenten hebben wij heerlijk banket, taarten en vlaaien. Een echte bankettopper is onze perenvlaai. Alom bekend! De perenvlaai bestaat uit een zandbodem met slagroom en schijfjes peer. Als variatie maken wij in de aardbeientijd de aardbeienvlaai volgens het zelfde recept, maar dan natuurlijk met aardbeien belegd in plaats van peren.

Iedere nacht zijn de bakkers actief om ervoor te zorgen dat om 8 uur ’s morgens vers knapperend brood op de plank ligt!

Contact opnemen?

Wilt u een bestelling plaatsen of contact opnemen?
Klik dan hieronder op de knop om ons contactformulier in te vullen.